Beauty

Dior heeft zojuist weer heel wat fijne producten gelanceerd!

Zonder een mooie make-up en hairdo is jouw geweldige look niet af. Gelukkig weet Dior ons telkens weer te verrassen met mooie nieuwe producten om onze maquillage naar een hoger niveau te tillen. Zojuist zijn er weer een aantal nieuwe producten gelanceerd en wij delen onze favorieten graag met jullie.

Dior Prestige Cushion Teint de Rose
We beginnen met Dior Prestige Cushion Teint de Rose: een geweldige combinatie van make-up en huidverzorging. Inspiratie voor het product is het rozenblaadje en om specifiek te zijn die van de Granville roos. Met behulp van 'rose light pigments' krijg je die stralende gloed die we eigenlijk allemaal willen. Le Cushion Teint de Rose dekt ontzettend fijn (van subtiel tot volledig), blijft de hele dag zitten en hydrateert ook nog eens. Is dat niet de perfecte combinatie? Het product is tevens voorzien van SPF 50. Le Cushion Teint de Rose is in 5 kleuren verkrijgbaar.

De nieuwe kleuren en uitvoeringen van Dior Lip Glow
Elke 3 seconden gaat er ergens ter wereld een Lip Glow van Dior over de toonbank en dat is niet zo maar. Het product is de perfecte combinatie tussen een subtiele kleur op de lippen en een goede verzorging. Nu is de collectie uitgebreid met 10 nieuwe kleuren en twee nieuwe 'finishes'. De zogenaamde 'Matte Glow' is een mattere versie van de originele Glow en de 'Holo Glow' juist een nog glanzendere uitvoering. Bestellen doe je hier.

Diorskin Forever Undercover
De zoektocht naar de perfect dekkende foundation die er wél natuurlijk uitziet, lijkt oneindig te zijn. Tot nu! Diorskin Forever Undercover zorgt ervoor dat alle oneffenheden verdwijnen maar je er niet uitziet als een 'schilderij'. Dit komt doordat de formule een dubbele hoeveelheid pigmenten heeft dan normaal. Hoe je de foundation het beste opbrengt? "In eerste instantie glijdt de textuur gemakkelijk over de huid en wordt ze niet meteen gefixeerd, zodat ze nog met de vingers kan worden verwerkt. Begin met het aanbrengen op de zones die gecorrigeerd moeten worden. Klop de textuur eerst zacht in, daarna vervagen en gladstrijken. Als je streeft naar volledig gelijkmatige dekking op het hele gezicht, kun je ook een foundation penseel gebruiken", aldus Peter Philips, creatief directeur van Dior make-up. De foundation is verkrijgbaar in 26 kleuren. Bestellen doe je hier.

Beeld: Fashionscene

Deel dit artikel
Back to top