Beauty

4 redenen waarom je jouw work-out met je lover zou moeten doen

Sporten: de één heeft er geen problemen mee maar het merendeel van de mensen doen het niet zo heel graag. We weten allemaal dat sporten gezond voor je is maar wist je ook al dat je dit het beste met je lover kunt doen? Wij geven je vier goede redenen.

1. Jullie band wordt er hechter door
Het spreekt eigenlijk voor zich: iets wat jullie samen doen, zeker een activiteit die jullie emotioneel en lichamelijk sterker maakt, zorgt voor een betere band tussen jullie twee. Uit onderzoek blijkt dat koppels die samen sporten tevredener zijn met hun relatie en meer verliefd zijn op hun partner.

2. Een gezamenlijk doel hebben is heel goed
Door iets samen te bereiken, ga je elkaar associeren met behulpzaamheid en succes. En als het op sporten aankomt dan bereik je meer succes door het met je geliefde te doen.

3. Je maakt sporten er minder saai door
Als je jouw sportafspraak als een date ziet, dan wordt het allemaal ineens een stuk leuker. 

4. Je seksleven wordt er beter door
Als je sport, worden endorfinen aangemaakt (jawel, het gelukshormoon dat ook in chocolade zit) wat ervoor zorgt dat je meer zin in seks hebt. Door het sporten, zit je beter in je vel en daarnaast zie je jouw partner ook nog eens bezweet (en vers zweet is sexy, niet?). En als je uiteindelijk seks hebt, is dat ook nog eens goed voor je figuur. Win-win situatie zeggen wij.

Beeld: Bruno Press

Deel dit artikel
Back to top