Fashion

Emily Ratajkowski haalt uit na kritiek over haar 'spaghetti shoot'

Zoals ieder jaar krijgt de LOVE magazine adventskalender weer veel kritiek over zich heen. Vrouwen die in hun lingerie voor de camera staan kan namelijk niet iedereen waarderen. Nu is er een video in het specifiek dat het nodige commentaar krijgt. De ‘spagetthi shoot' met Emily Ratjkowski.

De bovengenoemde video met de sexy brunette ging op 3 december live en er kwamen bij veel kijkers de nodige vraagtekens naar boven. Waarom ligt ze in haar lingerie te rollen in een berg pasta? En is dit wel waar feminisme voor staat? Al met al was het filmpje onwijs heet en konden veel mensen de video wel waarderen. Toch vond tv presentator Piers Morgan het nodig om zijn mening wat betreft de shoot van Emily even te ventileren.

Zo Twittert hij: “Yes, what a wonderful testament to feminist empowerment! Here’s how to get on in life girls: strip off & writhe in pasta, then complain about men ‘objectifying’ you...”

Normaal gesproken gaat Emily niet in op de kritiek die zij wel vaker over zich heen krijgt maar ze vond het deze keer na de opmerking van Morgan nodig om voor zichzelf op te komen. Op twitter verklaart waarom zij vindt dat zijn kritiek niet terecht is:

Niet veel later reageert Piers op het statement van Emily en twittert de hele avond nog even door.

Bekijk de video hieronder. Wat vind jij van de shoot? 


Beeld thumb: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top