Fashion

Zo bezorg jij al jouw vrienden en familie een onvergetelijke kerst

Ieder jaar beland je weer op dezelfde soort kerstfeestjes als altijd, dus is het tijd om het dit jaar net even anders te doen: organiseer zelf het leukste feest ooit. Of je het nou groot of kleinschalig aanpakt, met deze tips bezorg je iedereen een onvergetelijke kerst.

Thema
Om het helemaal anders te doen dan normaal, kun je ervoor kiezen om een thema te geven aan jouw kerstfeest. Kies voor een land en verdiep je in de kerstculturen van de gekozen plek of bedenk een dresscode waar iedereen zich aan moet houden.

Personaliseer
Wil jij op een originele manier je vrienden en familie uitnodigen of bedanken? Laat dan bij Maxilia.nl voor een leuke prijs een kerstbal of kerstmuts personaliseren met bijvoorbeeld een illustratie of een tekstje. Op deze manier hebben je gasten iets tastbaars wat zij kunnen bewaren.  

Activiteit
Organiseer in plaats van een kerstdiner of ontbijt een activiteit en ga met zijn allen iets leuks doen. Denk aan schaatsen: dit kan op de ijsbaan of als het weer het toelaat (vast niet) op natuurijs. Een ander leuk idee is een winterse paardrijrit te maken. Je kunt het zo gek niet bedenken.

Photobooth
Geef jij dit jaar een groot feest voor al jouw vrienden en familie? Door middel van een photobooth, net als de Kardashians, blijft de herinnering van dit feest letterlijk en figuurlijk bij je gasten hangen. Je kunt ervoor kiezen om er zelf één te maken of een fotohokje te huren.

Geniet
Last but not least is het belangrijk om ervan te genieten. Het is niet iedere dag feest dus haal er ook het beste uit voor jezelf. Pamper voorafgaand aan het feest jezelf nog even en zorg ervoor dat je relaxt bent en alles georganiseerd hebt ruimt op tijd voordat de het feestje losbarst.

Fijne feestdagen allemaal! 

Beeld: Maxilia en KUWTK

Deel dit artikel
Back to top