Fashion

Dit is de vrouw die verantwoordelijk is voor de stijl van Bella en Gigi Hadid

Wellicht vroeg jij je af hoe Bella en Gigi Hadid het iedere keer weer voor elkaar krijgen om letterlijk altijd on fleek in het openbaar te verschijnen. Nou wij kunnen je vertellen dat maar één dame verantwoordelijk is voor de kledingstijl van de twee modellen én nog een hoop andere it-girls.

Elizabeth Sulcer werkt, nadat zij afstudeerde aan Rhode Island School of Design, als modedirecteur bij Black Book magazine en kon zo een groot netwerk voor zichzelf opbouwen. Daarna besloot zij om voor zichzelf te beginnen en werkte eerst als stylist voor campagnes van onder andere Maybelline en Victoria’s Secret.

Omdat Sulcer via Instagram zichzelf onder de aandacht bracht bij modellen als Gigi Hadid en Kaia Gerber en voor hen aan de slag mocht, mocht zij eerder dit jaar van Revolve de Stylist of the year award in ontvangst nemen. De kenmerken van Sulcer zijn old Hollywood glamour en streetstyle chic, zoals ze het zelf noemt. “I kind of love this ‘90s, sort of Kate Moss, Calvin Klein meets French Vogue."

 

@jenatkinhair on the French twist bang & @makeupvincent on face💋👄❤️❤️❤️

Een bericht gedeeld door Bella Hadid (@bellahadid) op

Beeld thumb: Bruno Press

Deel dit artikel
Back to top