Fashion

Vijf coole series om the bingewatchen met vrouwen in de hoofdrol

Met dit herfstweer is er niets verleidelijker dan in bed blijven liggen en de hele dag je favoriete serie op Netflix te bingewatchen. Wij raden je aan om één van deze vijf te gekke series met ijzersterke vrouwelijke hoofdrollen te kijken. Dit zijn ze!

Welke heb jij al gezien?

1. The Sinner 


Als een jonge moeder zich niet kan herinneren waarom ze en vreemde heeft doodgestoken, probeert een sympathieke rechercheur alsnog het mysterie te ontrafelen.

2. GLOW


In het LA van de jaren '80 begint een stel buitenbeentjes opnieuw als de Gorgeous Ladies of Wrestling. Een comedy van het team achter Orange Is The New Black.

3. Alias Grace 


In het 19e eeuwse Canada moet een psychiater bepalen of een moordenares ontoerekeningsvatbaar is. De serie is gebaseerd op de bekroonde roman van Margaret Atwood.

4. Dynasty 


Wanneer de ambitieuze Fallon en haar aanstaande stiefmoeder ruzie krijgen over zaken, probeert ze de grootste rivaal van haar vader voor zich te winnen. Wie dat is? Kijk maar...

5. Jessica Jones

Gekweld door een traumatisch verleden benut Jessica Jones haar talent als privédetective om haar belager te vinden, voordat hij in Hell’s Kitchen meer kwaad aanricht.

Beeld thumb: Bruno Press 

Deel dit artikel
Back to top