Beauty

De gezondste doos van Nederland (t.w.v €130,-) nu voor €34,95!

Al bekend met de Healthbox? Het is de kickstart voor een healthy lifestyle. Elke twee maanden krijg je een doos vol met de nieuwste gezonde voedings-, verzorgings- en verwenproducten thuisbezorgd met enorme korting.  Elke editie wordt samengesteld door een vooraanstaande health expert, zoals Ralph Moorman, Arie Boomsma en Fajah Lourens. Zo maken zij gezond leven leuk, makkelijk en voordelig!

Ben je gek op chocolade maar wil je verantwoord snacken? Dan is deze Healthbox editie echt wat voor jou! De nieuwste editie van de Healthbox is samengesteld door Amber Albarda, voedingscoach en auteur van verschillende (kook)boeken. Haar Healthbox is gevuld met 13 bijzondere producen die samen een waarde hebben van maar liefst €130,-. Deze exclusieve Healthbox is te bestellen vanaf €34,95 op www.healthbox.nl.

Fashionscene lezers ontvangen tot en met 19 november 15% extra korting met de unieke kortingscode 'FASHIONSCENE15'.


1. Squalan Moisturizer
De Squalan Moisturizer is wel echt de topper van deze box, want, de winkelwaarde is maar liefst €57,-! Het hoofdingrediënt van de moisturizer is Squalaan, een plantaardige olie die gelijk staat aan een stof die de huid zelf ook aanmaakt. Deze moisturizer heeft, naast dat het de vochtbalans verbetert, ook nog eens een anti- verouderende werking. 

2. GezondNu Magazine
Een heerlijk tijdschrift om meer te weten te komen over voeding, beweging en gezondheid. In deze editie vertelt Amber Albarda over het helende effect dat voeding kan hebben. Ook lees je hoe je de verleiding van chips kan weerstaan, blijft toch lastig!

3. TerraSana Crunchy Triangles
Over chips gesproken... deze zijn echt verslavend! Het zijn niet zomaar chips, het zijn peulvruchten chips. Ja, echt waar! Dit is snacken, maar dan op de verantwoorde manier. De Triangles zijn glutenvrij en low-fat.


4. Mudmasky
Voor een heerlijk verwenmoment is er het nachtmasker van Mudmasky. De Sleep Repair Renewal Nourishing Mask is gemaakt van alleen maar natuurlijke ingrediënten. Je brengt het masker aan voor het slapen, terwijl het masker s ‘nachts zijn werk doet en sta jij de volgende dag op met een frisse en stralende huid.

5. Eqology Pure Arctic Oil
Met al dat bewerkte voedsel dat wij binnen krijgen, is het belangrijk dat we onze vetzuren goed in balans houden. Door het in nemen van deze Omega-3 olie doe je dat met één eetlepel per dag. De olie is goed voor je hart, hersenen, je immuunsysteem, bloeddruk en spierfunctie en dat is met het huidige herfst weer wel handig. 

6. Hug in a Cup thee
Een heerlijke warme knuffel is deze thee zeker! De pittige kruidenthee met gember en zoet venkelzaagdis de perfecte samenstelling voor een rustige avond thuis op de bank. De verpakking is ook echt een feestje om naar te kijken, maar zeker ook om als cadeau te geven.


7. Rice & Coconut drink
Melk, maar dan niet van een koe maar een combinatie van Italiaanse rijst, kokospuree, kristalzuiver bronwater en een klein beetje zeezout. Dit heerlijke drankje van Royal Green is een goede melkvervanger want hij is ongezoet, lactose en glutenvrij. Daarom is het ook heerlijk om te gebruiken tijdens het bakken van pannenkoeken bijvoorbeeld. Mmh!

8. Raw Chocolate Almonds
Chocolade kon voor Amber Albarda niet ontbreken in deze Healthbox. We weten allemaal dat amandelen goed voor je zijn, maar nu ze ondergedompeld zijn in heerlijke rauwe biologische chocolade zijn ze onweerstaanbaar!

9. Lifebar
Volgens Amber is dit het perfecte tussendoortje voor onderweg en het is ook nog eens in chocolade smaak. Deze Lifebar is 100% rauw, veganistisch, biologisch, glutenvrij, lactosevrij en ook nog zonder toegevoegde suikers! Veel beter kan het niet.


10. LoveChock
Het derde chocoladeproduct is de nieuwste smaak Creamy Bars van Lovechock: de Coconut/Nibs. Het is gemaakt van hazelnootcreme, kokos en crunchy cacaonibs maar wederom ook helemaal rauw, biologisch en veganistisch.

11. Nano Zilver spray
Dit is echt een wondermiddeltje, je zou het een EHBO doos in een flesje kunnen noemen. Waarom? Je kunt er namelijk allerlei kwaaltjes of wondjes mee laten verdwijnen omdat het desinfecteert en genezing bevordert. Denk aan een wondje in je mond, pijn aan je keel, een koortslip, oogontsteking en nog veel meer.

12. Bear fruit snack
Dit fruit snackje is misschien wel bedoeld voor kinderen, maar het is heerlijk. Het zakje bevat twee rolletjes die gemaakt zijn van gebakken verse appel zonder de onzinnige toevoegingen. Heb je kinderen (in je omgeving) dan kan je het weggeven maar het zelf opeten is misschien wel een beter idee.


13. Oh-lief verzorgingsproduct
Met de producten van Oh-lief kan je je lichaam verzorgen zonder chemische stoffen en parabenen. ‘Oh-lief’ is een woordgrapje van de Zuid -Afrikaanse taal, met een verwijzing naar olijfolie en liefde. Olijfolie is één van de belangrijke ingrediënten in alle producten. Het zal een verrassing zijn welk van de negen afgebeelde producten jij zal krijgen.

Beeld: Healthbox

Deel dit artikel
Back to top