Fashion

Blake Lively heeft een drastische metamorfose ondergaan

Afgelopen week werd Blake Lively gespot met een totaal nieuwe look. De actrice is volop bezig met de opnames van haar nieuwste film The Rhythm Section en moest daarvoor een drastische metamorfose ondergaan. Haar man Ryan gaf natuurlijk op zijn unieke manier zijn mening erover.

Op de set in Dublin is Blake te zien in slobberkleding en een korte pruik met piekerig haar. Ze speelt de rol van Stephanie Patrick, die veel verdriet heeft nadat haar familie is omgekomen bij een vliegtuigongeluk. Nadat Stephanie ontdekt dat het geen ongeluk was, begint zij een zoektocht om de daders boven water te krijgen. De film is gebaseerd op de boeken van Britse schrijver Mark Burnell en wordt geproduceerd door de makers van James Bond. Niemand zou er florisant uitzien in zo een situatie maar Blake bewijst wel dat aandacht aan uiterlijk heel veel verschil kan maken.

Natuurlijk moest hubby Ryan Reynolds er op geheel eigen (hilarische) wijze reageren. Hij plaatste een foto van de nieuwe Blake en daaronder schrijft hij #nofilter. Dit bijschrijft lijkt ons vrij duidelijk…

Bekijk de nieuwe look van Blake als Stephanie hieronder.  

 

#nofilter

Een bericht gedeeld door Ryan Reynolds (@vancityreynolds) op

Beeld thumb: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top