Beauty

Deze twee plus-size modellen bewijzen hoe 'nep' de wereld is

Twee Amerikaanse plussize modellen vroegen aan hun fotograaf of zij de foto’s kon bewerken in Photoshop. Hiermee wilden ze aan de wereld te laten zien dat modellen tegenwoordig niet eens meer op zichzelf lijken en dat echt alles wordt bewerkt.

Diana Sirkoai en Callie Thirpe deelden twee verschillende foto’s op het Instagramaccount van Diana. Op de eerste foto zie je de twee vrouwen hevig geairbrusht, waarvan de meeste meiden denken dat dit het ideaalbeeld is.  Op de tweede foto zie je de real deal, waarop de meiden er nog steeds even mooi uitzien wat ons betreft maar een stukje voller.

De reden dat de meiden dit hebben gedaan is niet omdat ze niet blij waren met de ‘echte’ foto’s maar om te laten zien hoeveel er bewerkt wordt in de media van nu en dat zelfs modellen er niet meer uitzien als zichzelf. Onder de foto schrijft Diana:

"I have to say we look amazing both ways, The purpose of this was to show you all how magazines and the media takes editing to a different level. Models and celebrities do not even look like themselves. We live in such a fake world its time to bring real back. Own who you are and slay!"

Bekijk de Instagramfoto’s hieronder.

Beeld thumb: @dianasirokai

Deel dit artikel
Back to top