Fashion

Dus zo kon Carrie Bradshaw haar Manolo's betalen

Het is bijna vijftien jaar geleden dat de laatste aflevering van Sex and the City werd uitgezonden. Maar tot de dag van vandaag hebben de meeste kijkers nog steeds een brandende vraag wat betreft de luxe lifestyle van de hoofdpersonage. Hoe kon Carrie Bradshaw toch haar Manolo Blahniks betalen?

Voor New Yorkse begrippen leefde zij in een ruim appartement in Manhattan, had een kast vol trendy designer kleding, nam vrijwel nooit de metro en dat alles met een minimumsalaris als freelance columnist. Dit is dus hoe zij het betaalde.

Kunnen jullie je de aflevering 'Ring a Ding Dong' nog herinneren waarin Carrie haar huis niet kon betalen waardoor ze deze bijna verloor? Haar beste vriendin Charlotte bood haar, semi onder dwang, een lening aan zodat zij haar huis terug kon kopen. 

We weten dat de serie fake is maar volgens de producer en scriptschrijver van de show was dit het moment dat Carrie leerde om netjes met haar geld om te gaan. Tot dan knoopte ze blijkbaar de eindjes bij elkaar en spaarde ze geen cent. Het geld dat ze van Charlotte leende, betaalde de beroemde modeliefhebster trouwens cent voor cent terug, ook al was dit niet te zien in de serie.

via GIPHY

Beeld thumb: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top