Beauty

Deze 8 Victoria's Secret modellen verklappen hun best bewaarde beauty geheimen

Met nog maar een aantal weken te gaan totdat de Victoria’s Secret Fashion Show 2017 plaatsvindt in Shanghai, verklappen de modellen nu een aantal handige beautytips waar de zij bij zweren. Hier zijn ze!

Bella Hadid
“Wanneer ik veel shows achter elkaar heb gelopen, is mijn haar soms wel vier keer op een dag gewassen en heb ik heel veel make-up op mijn gezicht gehad. Zodra ik een paar dagen vrij ben, gebruik ik maskers voor zowel mijn haar als mijn huid, drink ik veel water en doe veel aan detoxkuren. Zo geef ik mijn lichaam wat het nodig heeft, aldus Bella aan Elle.

 

🦋🦋🦋

Een bericht gedeeld door Bella Hadid (@bellahadid) op

Candice Swanepoel
“Omdat ik voor mijn werk veel make-up op moet, is het heel belangrijk dat ik erna mijn huid goed schoonmaak. Ik gebruik een natuurlijke facewash, tea tree olie en groene thee", onthult de Zuid-Afrikaanse aan Vogue.

 

@harpersbazaarus #bazaaricons 🎸

Een bericht gedeeld door Candice Swanepoel (@angelcandices) op

Sara Sampaio
Deze Portugese schoonheid vertelt dat zij niet veel producten nodig heeft voor haar prachtige lokken. “Met mijn haar heb ik eigenlijk maar twee dingen nodig: een goede knipbeurt en fijne conditioner. Als ik thuis kom na een dag werken en ik veel producten in mijn haar heb zitten, zorg ik er altijd voor dat ik mijn lokken was voordat ik ga slapen. Als ik dit niet doe krijg ik snel last van een onzuivere huid.”

 

I mean!!!! That cat eye! @ismaelblancomakeup @vascohair

Een bericht gedeeld door Sara Sampaio (@sarasampaio) op

Alessandra Ambrosio
De koningin van Victoria’s Secret verklapt aan Harper's Bazaar US hoe zij vecht tegen huidveroudering. “Ik probeer mijn huid goed te hydrateren met veel moisturisers en serum’s. Ik breng ook altijd SPF aan op mijn gezicht, dit voorkomt rimpels.”

 

Elle Women in Hollywood ✨✨✨ Such an inspiring evening celebrating so many amazing women in Hollywood #ellewih

Een bericht gedeeld door Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) op

Gigi Hadid
Met een supermodel als moeder, heeft Gigi al haar beauty tips geleerd van de beste. “Mijn moeder (Yolanda Hadid) heeft mij altijd geleed om tandpasta op puistjes te gebruiken. Ik doe dit altijd”, vertelde het model aan ELLE US.

 

#gigixmaybelline is almost here! ♡ head over to @maybelline for more sneak peaks and extra updates :) x

Een bericht gedeeld door Gigi Hadid (@gigihadid) op

Taylor Hill
Eén van de jongste Vicotria’s Secret Angels vertelde aan ELLE dat zij niet kan leven zonder kokosolie. “Ik smeer het over mijn hele lichaam en soms ook op mijn gezicht. Het is mijn geheim voor een vlekkeloze huid.”

 

@bof ✨ 💓 #BOF500

Een bericht gedeeld door Taylor Hill (@taylor_hill) op

Beeld thumb: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top