Beauty

Dit is Dior's hebberigmakende make-upcollectie voor kerst genaamd Precious Rocks

Wanneer het gaat om mooie en hebberigmakende kerstcollecties wat betreft make-up, is Dior een duidelijke favoriet. Vanaf 25 oktober is de nieuwste van het Franse modehuis en beautymerk in de winkels verkrijgbaar. Wat je kunt verwachten van de Dior Precious Rocks lijn? Vooral veel goud en glitters.

Voor de kerstcollectie combineerde Peter Philips, creative and image director Christian Dior make-up, de verfijning van kostbare edelstene met de 'rock attitude' van de moderne Dior vrouw. 

Diorific Loose Powder 001 Precious Rocks
De Loose Powder zorgt voor een subtiele gloed op de huid met een verfijnde goudglans. Met de dons kan de poeder aangebracht worden op het gezicht (wangen, neus en voorhoofd), het decolleté en de schouders als highlighter.  

Diorrific Matte Fluid Cheeks & Lips 005 Charm
Dit product van Dior is een lipstick en blush in één. De kleur 005 Charm is een subtiele nudekleur die altijd geschikt is. De prachtige verpakking lijkt op een grotere versie van de nagellak die ook in de collectie zit.



Dior Couleurs Precious Rocks 347 Emerald
Het ogenschaduw palette van de Precious Rocks collectie heeft de prachtige luxe verpakking zoals we die van Dior gewend zijn. 347 Emerald zit vol intense kleuren: van smaragdgroen tot een mooie kleur champagnetint. Met dit palette kun je een subtiele of juist een wat feestelijkere look creëren.

Diorshow Bold Brow Mascara 004 Gold
De wenkbrauwgel is het juweeltje van de collectie. Met Diorshow Bold Brow Mascara 004 Gold geef je gouden gloed aan je wenkbrauwen om een gewaagde beautylook te creëren.



Diorific Vernis Liner 001 Precious Rocks
Als extra toevoeging op de nagellak die Dior aan de collectie heeft toegevoegd, komen zij dit jaar ook uit met een heuse Vernis Liner waarmee je een feestelijke nail art kan maken. De lak zit vol met gouden, zilveren en platina glitters van verschillende afmetingen en daaromee kun je, middels een fijn kwastje, jouw nagels versieren.

De collectie is vanaf 25 oktober verkrijgbaar bij alle door Dior erkende verkooppunten.

Beeld: Fashionscene

Deel dit artikel
Back to top