Fashion

Dit grote en populaire Franse modehuis slaat de handen ineen met Victoria’s Secret

Eind november zal de Victoria’s Secret Show 2017 plaatsvinden in Shanghai. Hier en daar worden er al wat hints gedropt over welke artiesten er dit jaar komen optreden en welke modellen mogen meelopen in de spectaculairste modeshow van het jaar. Gister postte het lingeriemerk een foto op Twitter met de aankondiging dat Balmain looks zal ontwerpen voor zowel de Victoria’s Secret 2017 show en een capsule collectie.  

Dit is de eerste keer dat een label een samenwerking aangaat met een ander merk. De lijn zal niet alleen op de catwalk maar ook voor het dagelijks leven geschikt zijn. Naast de looks voor de modeshow hebben te twee merken ook samengewerkt aan een capsule collectie met onder andere veel kleuren lipstick. Olivier Rousteing, de creatief directeur van Balmain, vertelt aan de Los Angeles Times dat hij niet had verwacht dat het maken van een lipstick net zo zijn als het ontwerpen en maken van kleding.   

“What was really surprising to me is that I didn’t know that creating a lipstick was like creating clothes.”

De collectie van de Franse Designer in samenwerking met het Amerikaanse lingeriemerk zal op 29 november in de winkel én online te verkrijgbaar zijn.

Beeld thumb: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top