Beauty

Dit zijn de beauty fouten die Françaises NOOIT maken

Dat Franse vrouwen bekendstaan om hun goede gevoel voor stijl, elegantie en beauty wisten wij allang. Er zijn genoeg boeken en artikelen geschreven over hoe jij er precies uit kan zien als een echte French it-girl, maar wat je waarschijnlijk nog niet wist is welke beauty fouten Françaises écht nooit maken. 

Verbrand haar
Je haar verbrendan doormiddel van stijl- en krultangen is niet hoe deze vrouwen het doen. Omarm je natuurlijke haar en maak gebruik van haar olie om het iets minder pluizig te maken. Zo zien jouw manen er altijd très chic uit. 

Lipstick op je tanden
Françaises leven dag en nacht met rode lipstick, maar ze zorgen er altijd voor dat ze het nooit op hun tanden krijgen. De gouden tip: na het aanbrengen doe jij je wijsvinger tussen je lippen en trek je deze eruit want zo haal je het goedje aan de binnenkant van je lippen weg.

 

Yesterday after @ninaricci wearing @thevolon bag #thevolon #thevolonbag 💗 pic @collagevintage2 @voguespain

Een bericht gedeeld door Jeanne (@jeannedamas) op

Verkeerde foundation
Waar je Franse dames écht nooit mee zult zien, is een dikke cakey laag foundation. En al helemaal niet van de verkeerde kleur. Zij geven de voorkeur aan lichtdekkende bb-creams. Wil je toch voor een dekkende foundation gaan? Zorg dan dat hij goed matcht met je nek en gezicht

Dunne wenkbrauwen
De makkelijkste manier om er ‘Frans’ uit te zien, is om het pincet aan de kant te leggen. Borstel door de haartjes voor een echt 'je ne sais quoi' effect.

 

The sweetest kittens have the sharpest claws! #internationalwomensday

Een bericht gedeeld door Camille Rowe -Bel (@fingermonkey) op

Kardashian style
De term ‘contouren’ zal bij een Franse dame niet in haar beautyroutine voorkomen. Ze zorgen altijd voor een natural look in plaats van meerdere controur en highlight lagen over elkaar heen aan te brengen. Gebruik een beetje gezichtolie om bepaalde plekken op te laten lichten en voor een mooie glanzende huid.

Met make-up op naar bed
De reden dat deze it-girls nauwelijks make-up op hebben is omdat zij goed zorgen voor hun huidje. En als je dan toch make-up op doet, haal het er dan goed af voor je naar bed gaat.

Bad manicure
Heb je ooit een Parisienne met afgebladderde nagellak gezien? Wij ook niet. Zorg goed voor je handen en nagellak. Breng altijd een bascoat aan voordat je jouw nagels gaat lakken en maak het af met een topcoat. Zo blijven je nagels het langst mooi.

 

Poitou ❤️🇫🇷

Een bericht gedeeld door Caroline de Maigret 🇫🇷 (@carolinedemaigret) op

Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top