Beauty

Deze klant van Kylie Cosmetics kreeg een nare verrassing bij haar bestelling make-up

Er gaat weinig boven online iets bestellen en vol vreugde je pakketje in ontvangst nemen. Het is toch altijd een beetje spannend hoe het verpakt is en hoe het product er in het echt uitziet. Een klant van Kylie Cosmetics kreeg helaas een nare verrassing bij de producten die ze besteld had.

Em Venditte opende het pakketje en in plaats dat haar aandacht naar de producten en de mooie verpakking ging, werden haar ogen getrokken naar een met mieren en voedingsresten bezaaide doos. De vrouw besloot contact op te nemen met de klantenservice van Kylie Cosmetics en er werd haar een nieuw pakket beloofd. Helaas werd die niet bezorgd binnen de 7-10 dagen zoals beloofd.

Na 20 dagen wachten was de maat vol en deelde Em de video van de doos met mieren op Instagram en een make-up forum. Gelukkig werd haar klacht toen wél serieus genomen: er werd gereageerd door de customer service manager die opnieuw een pakket beloofde mét verrassing. Hopelijk is het niet zo een nare verrassing als bij haar vorige bestelling...

Bekijk beelden van het pakket dat Venditte ontving met mieren hieronder.

Beeld thumb: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top