Mama

Dit is wanneer het derde kindje van Kim Kardashian en Kanye ter wereld komt

De geruchten gingen al een tijdje de ronde. Kim Kardashian en Kanye West zouden alles op alles zetten om een derde kindje ter wereld te brengen. Kim heeft er nooit een geheim van gemaakt het liefste een grote familie te hebben, maar door complicaties tijdens voorgaande zwangerschappen was een derde kindje een te groot risico.

Kim en Kanye hebben daarom besloten de hulp van een draagmoeder in te schakelen en met succes, want volgens People Magazine wordt het broertje of zusje van North en Saint volgend jaar januari al verwacht!

Total eclipse of the heart

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

In een aflevering van Keeping Up With The Kardashians zagen we hoe gevaarlijk een eventuele derde zwangerschap zou kunnen zijn. Om het risico te verkleinen onderging Kim verschillende operaties om het risico te verkleinen. Tijdens de zwangerschap van North en Saint was er ernstige schade ontstaan aan de baarmoeder door een te diep en te vastliggende placenta, de placenta accreta. Uiteindelijk leverden deze operaties niet het gewenste resultaat op en was een draagmoeder de beste kans op een derde kindje.

Dit lijkt zonder problemen te verlopen en mogen Kim en Kanye over vier maanden al hun baby verwelkomen. De familie is over the moon en willen dat alles perfect is voor de baby. Om de baby zo gezond mogelijk te laten groeien hebben ze een zorgvuldig uitgedokterd eetschema voor de draagmoeder opgesteld.

Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top