Beauty

Make-upvlek op je kleding? Kim Kardashian weet raad

Niet oma weet raad, maar Kim Kardashian weet raad. De realityster komt namelijk met een heerlijke huis, tuin en keuken oplossingen voor een hardnekkige foundationvlek op je kleren.

Als er iemand is van wie wij het kunnen voorstellen dat ze regelmatig te maken heeft met hardnekkige make-upvlekken, dan is het wel Kim Kardashian. De celebrity staat bekend om haar intense beauty rituelen en make-up technieken, niet zo gek dus dat Kim K. zo af en toe een vlekje op haar goede goed achterlaat.

In de app van Kim Kardashian deelt de celebrity een heerlijk huis, tuin en keuken oplossing voor het probleem, want wat doe je wanneer er foundationvlekken op je kleding zitten? Scheerschuim biedt de oplossing!

'Just apply it to the stain and then lightly wet or wash. If the stain still won't come out, you can also use a drop of rubbing alcohol mixed with the shaving cream. The stain should lift out easily.'

Goeie tip van Kim, maar heeft ze het zelf wel eens geprobeerd? Zie je het voor je, Kim Kardashian die scheerschuim van hubby Kanye leent om een vlek uit haar kleren te poetsen?

Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top