Fashion

Verklapt Carice van Houten hier nu een enorme Game of Thrones spoiler?!

We zitten op het puntje van ons stoel sinds de laatste aflevering van Game of Thrones en kunnen dan ook niet geloven dat de volgende aflevering, aanstaande maandag, alweer de laatste van dit seizoen zal zijn!

Aflevering zeven is de laatste van dit seizoen en het ziet er naar uit dat de battle om de Seven Kingdoms en die met de White Walkers nog altijd niet gestreden is. De afgelopen afleveringen speelde af in Ijsland waar Jon Snow en Daenerys Targaryn het opnamen tegen de White Walkers. Hoewel The Red Woman alleen in de eerste aflevering van dit seizoen te zien was, toen ze door Jon Snow werd weggestuurd, lijkt het erop dat Carice van Houten, als Melisandre, in de laatste aflevering terugkeert.

 

Winter is c-c-c-coming ❄️

Een bericht gedeeld door Carice van Houten (@leavecaricealone) op

Verklapt Carice van Houten hiermee nu een enorme spoiler? The Red Woman plaatste namelijk een aantal kiekjes op de set in IJsland waar het nogal behoorlijk koud is. Carice zien we gehuld in verschillende kleden en met een waterkruik aan haar borst geklampt. De scenes werden waarschijnlijk opgenomen op Lake Myvatn en op de lavabelden van Dimmuborgir. Ook werd er gefilmd in het gebied rondom Vik en op de gletsjes van Skaftafell en in Thingvellir National Park.

 

Red Woman Reality

Een bericht gedeeld door Carice van Houten (@leavecaricealone) op

 

'Haha'

Een bericht gedeeld door Carice van Houten (@leavecaricealone) op

Beeld; Bruno Press

Deel dit artikel
Back to top