Fashion

De Kardashians vieren 10 jaar KUWTK met remake van The Hollywood Reporter cover

Kun jij het je voorstellen? Keeping Up With The Kardashians 'verrijkt' inmiddels al 10 jaar ons leven. The Hollywood Reporter viert dat samen met de beroemde dames door middel van een remake van hun shoot in 2011 (toen ter ere van de 65 miljoen dollar die ze dankzij de show verdienden) en een uitgebreid interview.

Wij zeggen: kijk en vergelijk hoe ze allemaal veranderd zijn sinds de cover van 2011. Kourtney en Kendall lijken het meest nog op hun 'oude zelf' terwijl Kylie (obviously), Kim en Kris er héél anders uitzien. Dit is geen nieuws natuurlijk maar benadrukt wel even dat de vrouwen ontzettend aan zich hebben laten sleutelen.

In het magazine onthult Kim dat ze bijna niet met Kris Humphries getrouwd was: ze wist al dat het niet zo werken maar voelde druk vanuit de show om ermee door te gaan. Daarnaast vertelt ze dat zij en Kanye inderdaad bezig zijn om een derde kindje te krijgen maar gaat verder niet in over of het middels een surrogaat is. "There have been a lot of things said and Kanye and I have not confirmed anything. We're definitely trying. We are hoping so."

Khloé doet ook een bijzondere onthulling. "I never wanted to do Khloe & Lamar", over de show die in 2011 en 2012 gefilmd werd. "My ex-husband did. He sold it to E!, and I let it happen because I wanted him to be happy. I was the one who canceled it. It was way too much."

In het interview noemt Kris haar ex Caitlyn absurd omdat zij claimt de show bedacht te hebben. Ook wordt er gesproken over de deal die Kendall maakte met Pepsi en wat voor gevolgen het had dat het nogal verkeerd afliep: Kendall zou huilend thuis gezeten hebben. 

Beeld: Hollywood Reporter

Deel dit artikel
Back to top