Fashion

Gigi Hadid heeft een 'plus size' dubbelganger die ook nog eens Nederlands is!

Het schijnt dat iedereen ergens ter wereld een dubbelganger heeft. Voor die van Gigi Hadid hoeven we niet langer te zoeken, die vinden we gewoon in ons koude kikkerlandje. Niet zo heel gek natuurlijk aangezien Gigi zelf ook half Nederlands is.

Maak kennis met Iza IJzerman, het Nederlandse 'plus size model' (in onze ogen is ze dat helemaal niet maar haar modellenbureau categoriseert haar als zodanig) dat zoveel op Gigi lijkt dat het gewoon bijna bizar is. De vorm van haar ogen, haar neus, haar lange blonde manen: het is net Gigi. Zelfs de oogkleur komt overeen met het wereldberoemde topmodel. Toevallig zijn de twee ongeveer even oud. 

"The first time someone mentioned it was on Instagram", aldus Iza tegen Refinery29. “When I signed with MiLK, they posted a picture with the caption ‘The new curvy Gigi Hadid,’ so that’s the moment I realized it might be true!” Ze ziet nu ook zelf de gelijkenissen als ze haar manen vast heeft gedaan in een staart. Toch is ze nog niet hélemaal overtuigd: “I think I look more like Bella."

Hoe leuk zou het zijn als de twee samen zouden verschijnen in een photoshoot? 

 

glitterglasses

Een bericht gedeeld door IZZY (@izaijzerman) op

 

throwback coffee break @patrickta @jennifer_yepez 🌻

Een bericht gedeeld door Gigi Hadid (@gigihadid) op

 

when maxim isn't there to make a picture of me..

Een bericht gedeeld door IZZY (@izaijzerman) op

 

@reebokclassics #classicleather 🌹 #ad

Een bericht gedeeld door Gigi Hadid (@gigihadid) op

 

lastlastlastone

Een bericht gedeeld door IZZY (@izaijzerman) op

Beeld thumb: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top