Mama

Zo zorgt Beyoncé ervoor dat ze weer in shape komt na de bevalling van de tweeling

Het is nog maar zes weken geleden dat Beyoncé de tweeling Rumi en Sir op de wereld zette en na wat rust genomen te hebben, is de superster druk bezig om haar lichaam weer in shape te krijgen na de bevalling. Maar hoe ze dat doet?

Het lijkt erop dat ze haar vertrouwen heeft gelegd in Soulcycle. Voor wie niet bekend is met deze work-out: het is een variant op spinning maar dan op muziek waar je ook wel op zou willen dansen én je moet je hele lichaam erbij gebruiken met behulp van gewichten en weerstandsbanden. Tijdens één work-out van 45 minuten kan je maar liefst 800 kcal verbranden.

Hubby Jay-Z gaat gezellig mee met Bey naar de Soulcycle groepslessen van Angela bij Soulcycle Beverly Hills. De zangeres heeft het volgens een bron reuze naar haar zin tijdens de work-out: "She was totally into the music and bopping her head and grooving along." Om niet al teveel commotie te veroorzaken, arriveren de twee te laat en verlaten ze de lessen voortijdig.

Het zal je maar overkomen: ben je druk aan het sporten en zie je ineens dat Beyoncé en Jay-Z naast je ook bezig zijn met een work-out. Bekijk foto's van de twee bij de sportschool hier.

Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top