Mama

“Ik kan niet wachten tot ik een enorme familie heb”

Chrissy Teigen heeft samen met hubby John Legend dochtertje Luna, maar dit is niet genoeg voor het model. Chrissy Teigen heeft namelijk twee grote liefdes in het leven. Eén daarvan is fast food, maar die andere is zonder twijfel familie.

Chrissy Teigen is de eerste om toe te geven dat ze een zwak heeft voor fast food. Het gaat zelfs zo ver, dat McDonalds het eten op haar babyshower verzorgde! Toch is haar liefde voor eten niet het enige waar ze zo gepassioneerd over is. Familie is zeker net zo belangrijk voor het model. Chrissy kan niet wachten totdat ze een enorme familie heeft. In een interview met E!News zei het model.

"I probably think about it more than anybody. I cannot wait to have the biggest family," she shared with us. "Everybody is curious. They're like, 'When are you going to do it? When are you going to do it? When's the process going to start?' It's so fun absorbing baby Luna right now."

Toch ging de zwangerschap niet van een leien dakje. Chrissy en John kregen uiteindelijk een kindje met de hulp van IVF en ook na de bevalling waren er problemen. Chrissy was openhartig over haar postnatale depressie waarmee ze te kampen kreeg. Baby Luna levert het koppel zoveel vreugde dat een toekomst met meer baby’s Chrissy fantastisch lijkt.

 

💕 @betches

Een bericht gedeeld door chrissy teigen (@chrissyteigen) op

Beeld: Bruno Press

Deel dit artikel
Back to top