Mama

Eerste foto’s! Dit is het schattige babytje van Irina Shayk en Bradley Cooper

Een paar weken na de bevalling was Irina Shayk alweer op de rode loper te bewonderen. En zoals we dat inmiddels wel van de sterren gewend zijn was er geen spoortje van haar zwangerschap te bekennen. In Cannes verscheen de Victoria’s Secret Angel compleet afgetraind en in een serie doorschijnende jurken waar haar modellenlichaam goed benadrukt werd.

Hoewel Irina alweer publiekelijk te zien was werd de kleine baby nog angstvallig uit de schijnwerpers gehouden. Tot nu! De kleine Lea, voluit Lea de Seine Cooper, werd gespot tijdens een wandeling met haar beroemde moeder in Los Angeles. Waar papa Bradley Cooper op dat moment uithing is de vraag, maar afgelopen weekend werd de acteur gespot in Wimbledon.

De kleine Lea hing vrolijk aan de buik van haar moeder die een enorme verlovingsring aan haar vinger droeg. Deze ring zorgt al tijden voor enige verwarring. Irina draagt deze verlovingsring namelijk sinds december, maar officiële berichten van een verloving zijn nog altijd niet naar buiten gebracht.

Bekijk de foto’s hier.

Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top