Fashion

Selena Gomez doet het voor: pre-birthday feestje met perfecte outfit in cabrio

Hoewel er op Instagram niks van te zien is, deze staat nog compleet in het teken van de nieuwe single van Selena Gomez, is het voormalig Disney sterretje nu toch echt op de birthday road trip van haar leven.

Selena Gomez nodigde haar beste vriendinnen uit voor een pre-birthday road trip en aan de beelden te zien hebben de girls de tijd van hun leven. We zien Selena gehuld in een wit pakje waar haar strakke taille mooi in geaccentueerd wordt, zittend naast haar vriendin in een hele chique wagen met open dak. Beide dames zijn in bij elkaar passende outfits gehuld terwijl ze zich laten rondrijden door een chauffeur uitgedost in een rietenhoed.

Haren die wapperen in de wind, champagne die geklonken wordt in kristallen glazen en een chauffeur die de dames rondrijdt van de ene prachtige locatie naar de andere. Take note, want dit is hoe je een classy road trip organiseert. De avond werd door de dames afgesloten in een restaurant waar er werd gezongen, gedronken en genoten van zoetigheid en gezelligheid.

Volgende week wordt Selena Gomez 25 jaar, maar de feestelijkheden zijn nu al goed begonnen. Dat belooft wat voor het echte feestje.

Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top