Winnen

WIN! 3x THANK ME LATER zonnebrandcrème

Het is hartje zomer en we kunnen allemaal niet wachten om ons handdoekje op het strand uit te slaan. Het is heerlijk om die zonnestralen op ons gezicht te voelen en de warmte van de zon op onze huid. Toch moeten we voorzichtig zijn met de zon, want UV stralen en overmatige blootstelling aan de zon kunnen ernstige gevolgen hebben.

Wij stellen je daarom graag voor aan THANK ME LATER. Dit is een natuurlijke zonnebrandcrème met een SPF 30. Het product is met liefde gemaakt en wordt inmiddels ook al met liefde gedragen door onze favoriete Insta-girls. De sun lotion wordt gemaakt daar waar de zon op haar felst en mooiste schijnt. Namelijk op Bali en wordt direct daar ook in de winkels van het eiland verkocht.

Wat zo fijn is aan THANK ME LATER is dat het niet alleen lekker ruikt naar bijvoorbeeld Aloe Vera, komkommer, peer en groene thee, of kokos en lavendel, maar ook denkt aan het milieu. De zonnebrandcrème is cruelty-free, vrij van parabenen en zit in tubes gemaakt van gerecycled plastic. Daarbij is de sun lotion gemaakt van natuurlijke ingrediënten die niet schadelijk zijn voor de zee en alles wat in de oceaan leeft.

Bali en Ibiza zijn op dit moment nog de enige plekken waar je de zonnebrandcrème in de schappen zult zien liggen. Maar no worries ook jij kan deze zomer heerlijk beschermd van het zonnetje genieten, want THANK ME LATER is online te bestellen EN nu via Fashionscene te winnen!

Mee doen? Klik dan op de button hieronder om kans te maken op 3 hele fijne tubes van THANK ME LATER. Fijne zomer en succes dames!

Deel dit artikel
Back to top