Fashion

Fashion lovers gaan niet blij zijn met dit Netflix nieuws

Wij waren al fan van Nasty Gal, van Sophia Amoruso en van haar boek Girlboss. Je kunt dan ook voorstellen dat wij een klein gat in de lucht sprongen toen Netflix een serie ging maken over het leven van Nasty Gal founder en ultieme girlboss Sophia Amoroso.

Een weekend lang zaten wij gekluisterd aan Netflix en bingde we de ene na de andere aflevering van Girlboss. Wij zijn dan ook alles behalve blij met dit nieuws. Girlboss is namelijk gecanceld en er zal geen tweede seizoen van de serie verschijnen.

Sophia Amoruso melde het nieuws van het einde van de serie in haar Instagram story. "While I'm proud of the work we did, I'm looking forward to controlling my narrative from here on out. It was a good show, and I was privileged to work with incredible talent, but living my life as a caricature was hard even if only for two months."

Blijkbaar was de Nasty Gal niet helemaal tevreden met de manier waarop haar leven en verhaal door Netflix werd gepresenteerd. Gelukkig betekend het einde van de serie niet dat Sophia Amoruso opgeeft. "It will be nice to someday tell the story of what's happened in the last few years." Eindigde Sophia haar betoog op Instagram. Voor ons zit er voorlopig niks anders op dan de serie nog een keer van begin tot eind te bingen.

 

💥💥

Een bericht gedeeld door GIRLBOSS (@girlbossnetflix) op

 

First day of shooting for #Girlboss ...thanks #Netflix and friends @kaykaycannon @sophiaamoruso #ItsNotOfficialUntilThereIsAPhoto

Een bericht gedeeld door Britt Robertson (@brittlrobertson) op

Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top