Mama

Bevestigd: Kim en Kanye nemen 3e kind via draagmoeder

Kim Kardashian maakt er geen geheim van dat de kans dat ze opnieuw zwanger wordt erg klein is vanwege placenta accreta: dit zorgt ervoor dat de placenta stevig vast blijft zitten aan de baarmoeder na de geboorte in plaats van los te laten. Een nieuwe zwangerschap zou zelfs levensbedreigend zijn.

Toch willen Kanye en Kim dolgraag nog een kindje. De oplossing? Een draagmoeder. Zus Kourtney en zelfs moeder Kris hadden al aangeboden om zwanger te worden voor het beroemde koppel maar nu is bekend geworden dat de twee het toch op een andere manier gaan aanpakken.

Volgens People magazine (en TMZ en E! Entertainment), die doorgaans wel erg goed zit qua nieuws, hebben de twee een onbekende draagmoeder ingeschakeld. De vrouw krijgt 45.000 dollar voor één kindje en nog eens 5000 dollar extra als het een tweeling blijkt te zijn. Dit klinkt als een fors bedrag maar voor Kanye en Kim is dit natuurlijk gewoon wat losgeld.

Kim, die twee operaties onderging om het probleem op te lossen maar helaas zonder resultaat, vond het een erg moeilijke beslissing om voor een draagmoeder te gaan. "I think that I always knew that surrogacy was an option, but I didn't think it was that realistic of an option. Now, I feel like that's my reality. I feel like surrogacy really is the only other option for me." 

Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top