Interior

IKEA slaat de handen ineen met dit coole parfummerk

Vorige week maakte IKEA een rits nieuwe plannen bekend tijdens de Democratic Design Days waarvan de samenwerking met Virgil Abloh, de ontwerper van Off-White, voor een nieuw design van de FRAKTUM tas het nieuws vooral haalde. Maar er is nog iets heel cools op komst!

IKEA heeft namelijk ook de handen ineengeslagen met Ben Gorham, de oprichter van het Zweedse parfummerk Byredo. Het is nog niet helemaal duidelijk wat de twee samen voor product gaan maken, maar het heeft zeker te maken met geuren voor in huis. 

“Alles draait om het visuele aspect. Geur blijft achter, terwijl het een heel belangrijk onderdeel van ons leven is. Het is heel spannend om met IKEA te werken aan ‘onzichtbaar design’ en mensen te laten nadenken over geur", aldus Ben Gorham.

Gorham en IKEA gaan samen filosoferen over 'wat de geur is van IKEA' en de samenwerking belooft spannender te worden dan een simpele geurkaars. Wij zijn benieuwd! Het duurt nog even voordat we het resultaat kunnen kopen: pas in 2019 zal het verkrijgbaar zijn.

 

@officialbyredo founder @bengorham in @voguearabia

Een bericht gedeeld door BYREDO (@officialbyredo) op

 

Hand cream and squeezer

Een bericht gedeeld door BYREDO (@officialbyredo) op

Beeld thumb: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top