Fashion

Dit is waarom mensen denken dat Bella Hadid en Justin Bieber aan het daten zijn

We moeten toegeven dat het best wel een beetje ver is gezocht, maar het internet en oplettende fans speculeren dat Bella Hadid en zanger Justin Bieber aan het daten zijn. Dit zou wel extreem ongemakkelijk zijn, aangezien Bella en Selena Gomez dan elkaars exen aan het daten zijn, net als Justin en The Weeknd. Toch weten wij het niet heel zeker.

Maar waarom denkt iedereen dan dat de twee aan het daten zijn? Goed, hou je vast: omdat de twee toevallig laatst hetzelfde broekje droegen in het openbaar. Ja, wij waren ook even in de war, want je zou denken dat wel meer celebs dat kan overkomen, toch?

Het broekje is van een samenwerking met Umbro en hoort bij de nieuwe collectie van Off-White, de ontwerper die ook de handen ineen heeft geslagen met IKEA, en aangezien het ruitje weer terugkomt als hype deze zomer is dit printje met schotse ruiten helemaal trendy. Ook hebben? Dan moet je wel even diep in de buidel tasten, de short kost namelijk $647 en is hier verkrijgbaar. 

Toch hebben wij zo onze twijfels of dit echt betekend dat het 20-jarige model en Justin aan het daten zijn, maar natuurlijk blijven wij ze in de gaten houden. Wat denken jullie? 

Beeld thumb: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top