Beauty

Miranda Kerr heeft beauty producten gemaakt tegen een gebroken hart

Miranda Kerr is nog maar kort geleden getrouwd met Snapchat oprichter Evan Spiegel en lijkt inmiddels gelukkiger dan ooit, maar zo is het niet altijd geweest. Het 34-jarige model weet nog maar al te goed hoe depressief ze zich voelde een paar jaar geleden. Toch heeft ze hier de goede kant van gezien, want ze heeft hierdoor een beauty lijn gecreëerd. 

A few years ago, I was in a really rough place," vertelde ze over haar heartbreak. "My heart was really wounded. This strong wave depression really hit me all of a sudden, and I didn't know what to do. I finally asked my aromatherapist if she could help. And that's how this all started.” En dit is dus de reden dat ze deze beauty producten heeft ontworpen.

De lijn genaamd ‘This’ is de nieuwste beauty lijn voor haar merk Kora Organics en is speciaal voor het metafysisch en fysieke welzijn van mensen. De collectie bevat een huidsupplement, gezichtsolie, lichaamsolie en een elixer die speciaal gemaakt is voor de hartchakra. 

 

✨These are a few of my favorite things✨

Een bericht gedeeld door Miranda (@mirandakerr) op

Your Heart Chakra is the fourth chakra. It's literally right over your heart. And our chakras can open and close, and when your Heart Chakra is closed, you're feeling less energy, more stress, like everything is overwhelming and your whole body just wants to shut down,” vertelde ze over de hartchakra aan ELLE. 

Je kan haar collectie nu pre-orderen op de website van Kora Organics, koraorganics.com en de producten zullen begin juli verzonden worden. Klik hier om de producten te bestellen en kijk hieronder de video erover!

Beeld thumb: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top