Fashion

Nederlands trots Ruba Zai is het gezicht van de abaya campagne van Dolce & Gabbana

Ruim een jaar geleden kwam Dolce & Gabbana als één van de eerste in de modewereld met een hijab collectie. Na alle commotie tegen het verkopen van hoofddoeken maakten Domenico Dolce en Stefano Gabbana een statement door deze collectie uit te brengen en de ontworpen hijabs (hoofddoeken) en abayas (Islamitische overjurk) waren stuk voor stuk pareltjes.

En het sloeg aan, want meisjes van over de hele wereld werden fan van de Dolce hoofddoeken en Islamitische outfits en ze wilden meer. Dolce & Gabbana komt dan nu ook met alweer hun tweede hijab en abaya collectie en als gezicht voor de prachtige campagne kozen ze wel een heel speciaal iemand uit.

 

The #DGAbaya appeal. @hijabhills stands out amongst the Moroccan Souks in her captivating outfit #DGCaltagirone #DGWomen

Een bericht gedeeld door Dolce & Gabbana (@dolcegabbana) op

Niemand minder dan Nederlandse blogger en influencer Ruba Zai werd overgevlogen naar Marrakech om daar model te staan voor de prachtig ontworpen hijabs van de nieuwe collectie. Ruba draagt in het dagelijks leven ook een hoofddoek en voelde zich enorm vereerd om voor zo'n groot merk het gezicht te zijn. Op de meest prachtige locaties poseert Ruba in speciale Dolce & Gabbana collectie en wij zijn benieuwd wanneer we de pareltjes in het straatbeeld gaan zien. 

 

Taking a relaxing break with #DGAbaya collection. #DGWomen #DGEyewear

Een bericht gedeeld door Dolce & Gabbana (@dolcegabbana) op

Beeld: Instagram / Dolce & Gabbana

Deel dit artikel
Back to top