Beauty

Dit is waarom het porseleinen huidje van Lily Collins er altijd zo flawless uitziet

Naast dat we hoe dan ook verliefd zijn op de elke keer weer verschillende looks en haarstijlen die Lily Collins rockt, blijven onze ogen toch wel bijna het meest hangen op haar gezicht, en dan vooral haar porseleinen huidje. Want waar ze ook verschijnt: haar huid is altijd flawless, maar hoe doet ze dat toch? 

Wij zijn er achter gekomen en we zijn ten eerste al heel blij om te kunnen delen dat dit bijna geen werk kost en helemaal geen speciale, dure producten eist. Lily's make-up artiest, Vincent Oquendo, deelde het geheim en vertelde hoe het kan dat haar huid er altijd zo goed uit ziet. 

En het is simpeler dan je ooit had gehoopt! Vincent masseert namelijk het gezicht van de 28-jarige actrice voordat hij de make-up aanbrengt. "I massaged her face for the red carpet," vertelde hij na het Cannes Film Festival. "When you have lymphatic drainage, it increases circulation and stimulates the skin.

Deze simpele stap kan je dus ook makkelijk zelf uitvoeren voordat je begint met het aanbrengen van je make-up. Het masseren zorgt namelijk dat er verse, rode bloedcellen aan het oppervlak van je huid komen, wat zorgt voor gezonde, natuurlijke blosjes en een mooie glow. Voilà!

Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top