Fashion

Interview met Bobbi Brow make-up artist & Soap Treatment Store: Dit en meer deed Fashionscene deze week

Altijd al willen weten wat er allemaal gebeurt op de redactie van Fashionscene? Dan komt deze rubriek als geroepen: neem elke week een kijkje in het leven van de redacteuren en stagiaires van Fashionscene!

De maandag begon voor Jasmijn en Michelle goed: namelijk met een bezoekje aan de showroom van Dijksman communicatie. Dit PR-bureau heeft toffe merken als Lacoste, Havaianas, Barts, Pellegrino, Ted Baker en Marlies Dekkers in haar portfolio. Een rondje langs alle merken met PR-dame Brigitte en we waren weer helemaal bijgepraat over alle collecties. Leuk!

Dinsdag hadden Jasmijn en Michelle een afspraak bij Fuse. Daar hadden wij een speeddate met Dieter Meeuwssen, countrymanager van Zalon by Zalando. Zalon by Zalando is een service waarbij je gebruik kunt maken van een stylist. Aan de hand van een online vragenlijst, en eventueel een telefoongesprek, kun jij je persoonlijke stijl en wensen aangeven. De stylist stelt aan de hand van de door jouw opgegeven informatie een outfit samen en na akkoord wordt deze in een prachtige doos bij jou thuis bezorgd. Helemaal leuk; deze service van Zalando is gratis! Hier vind je alvast meer informatie.

Houd Fashionscene in de gaten want er gaat in samenwerking met Zalon by Zalando iets heel leuks aankomen!

Vorige week ontvingen wij deze kleurijke collectie van Urban Decay. De collectie is geïnspireerd op kunstenaar Jean-Michel Basquiat die faam verwierf in de jaren '80 kunstscene van New York. Vandaag de dag exposeert hij zijn schilderijen en tekeningen nog steeds over de hele wereld. Tijd voor Jasmijn om dit knallende palet eventjes uit te proberen.

Woensdagavond vond het grote Editor-in-Chief diner plaats. Samen met collega hoofdredacteuren Michelle van Ze.nl, Daphne van TrendAlert en Danique van Girlscene had Jasmijn een gezellig avondje uit waar enorm veel werd gelachen. Tot tranen aan toe.

Ook kregen we natuurlijk weer allerlei leuke pakketjes binnen. Waaronder deze zonnebrandcreme van Lancaster. Fijne producten om te testen nu het zonnetje weer volop begint te schijnen.

Make-up artiest Eliano Bou Assi was jaren de rechterhand van Bobbi Brown en omdat hij ondertussen ook nog eens de Head of Artistry and Education is, is hij ook verantwoordelijk voor het opleiden van verschillende make-up artiesten in Amerika, Azië en het Midden-Oosten. Afgelopen donderdag was Eliano in de Bijenkorf in Amsterdam. Cleo, stagiaire van Fashionscene, sprak met hem over onder andere de komende trends, de beste beauty tips en meer. Lees hier het hele interview.

Vrijdagochtend waren Jasmijn en Michelle op uitnodiging van Soap Treatment Store in de Bijenkorf. Op de derde etage in de Amsterdamse Bijenkorf vind je tegenwoordig een mooie counter van Soap Treatment Store waar je heerlijk je nagels en wenkbrauwen kunt laten doen. Zowel Jasmijn als Michelle kozen voor een manicure met een gel lakje van OPI. Heerlijk, nu zit het de komende weken wel goed met die nagels! Kijk hier voor meer informatie over de behandelingen van Soap Treatment Store in de Bijenkorf.

Die middag waren Jasmijn en Michelle uitgenodigd bij Spice PR, een PR-bureau dat Nederlandse ontwerpers als Claes Iversen vertegenwoordigt, maar ook merken als Charlotte Tilbury, Bugaboo, Cluse, Asos, Levi's en meer. Hartstikke leuk om weer even bijgepraat te worden over alle merken in de showroom en natuurlijk ook om meteen even de nieuwste herfst-winter collecties te bekijken.

Tot volgende keer!

Wil je meer zien? Volg Jasmijn hier en Michelle hier!

Deel dit artikel
Back to top