Beauty

5x de beste tips van Victoria’s Secret Angels voor een summer body

Het eerste bikinimomentje van het jaar hebben we inmiddels alweer gehad en nu de zomer toch echt in het verschiet ligt, komen de termen bikini body en summer body weer steeds vaker voorbij. Geen zorgen, want wij zijn ernorme voorstanders van het hebben van een bikini, het hebben van een lichaam en dus het hebben van een bikini body. Maar kun je toch een steuntje in de rug gebruiken, dan zijn daar de Victoria’s Secret Angels met ieder zo haar eigen handige gewoontes om die ultieme beach babe te zijn.

Jasmine Tookes is een slimme meid en smeert zich, voor een stranddagje, altijd in met een dikke laag zonnebrandcrème met een hoge factor. Wel kiest de Angel een crème met een shimmer voor een extra gezonde glow. Daarnaast sprayt Jasmine ook nog wat rozenwater op haar gezicht.

 

✨When you get that new highlighter✨ #WakeUpAndSparkle 😋

Een bericht gedeeld door Jasmine Tookes (@jastookes) op

Alessandra Ambrosio heeft zelf een goedlopende beachlijn met bikini’s en accessoires. Logisch dus dat het voor het model extra belangrijk is om mooie zwemkleding te dragen wanneer ze naar het strand gaat. De van origine Braziliaanse Angel draagt een bikini wanneer ze lekker in de zon gaat liggen, maar kiest voor iets meer support wanneer er een balletje over het net geslagen wordt.

 

Enjoying the Cali sunshine in the South Pacific ‘kini ☀️ Avail @everythingbutwater 📸 by @raulguterres

Een bericht gedeeld door ále by Alessandra (@alebyalessandra) op

Adriana Lima heeft haar beach body te danken aan hardlopen. De Angel merkt dat haar lichaam er enorm van is veranderd. Zelfs al loopt ze maar een rondje van dertig minuten. Adriana zweert erbij en doet het dan ook elke dag. Motivatie haalt ze uit een lekkere sportieve playlist of een mooi setje sportkleding.

 

I AM FIRE 👊🏼🔥🔥🔥🔥https://m.youtube.com/watch?v=gPEDWGlTbLA

Een bericht gedeeld door Adriana Lima (@adrianalima) op

Martha Hunt is de avond voor ze naar het strand gaat in de sportschool te vinden. De blonde Angel weet dat het effect misschien niet direct op haar lichaam zal zijn te zien de volgende dag, maar alleen al door het idee voelt ze zich zelfverzekerder. Op de sportschool doet Martha graag een mix van cardio, billen en buik.

 

"nobody knows where I train"

Een bericht gedeeld door Martha Hunt (@marthahunt) op

Josephine Skriver houdt haar huid tijdens de zomer goed in de gaten. Volgens haar is het van groot belang om van binnenuit te hydrateren. De brunette drinkt dan ook tijdens warme dagen enorm veel water en smeert haar lichaam in met lotions en oliën. De favorieten van Josephine zijn kokosnoot en sheabutter, die houden haar huid zijdezacht.

 

coffee addiction. ☕️

Een bericht gedeeld door Josephine Skriver (@josephineskriver) op

Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top