Fashion

Kim K. deelt intieme trouwfoto's tijdens 3-jarig jubileum en wordt verrast door Kanye

Nog maar een korte tijd geleden ging het gerucht dat het huwelijk van Kim Kardashian en Kanye West voorbij zou zijn. Het koppel snoerde iedereen de mond tijdens hun driejarig jubileum en liet hiermee zien nog altijd dolgelukkig met elkaar te zijn.

Een paar dagen geleden, op 25 mei, was het precies drie jaar geleden dat Kim en Kanye elkaar het ja-woord gaven in Florence, en dat moest natuurlijk gevierd worden. Kim plaatste ze een super schattige foto op Instagram met als caption "3 down, a lifetime to go...", maar daar bleef het niet bij. 

 

3 down, a lifetime to go...❤️

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op


Naast dat er nu een aantal hele mooie, nog nooit eerder vertoonde foto's van de bruiloft te zien zijn op haar website, kimkardashianwest.com, was er afgelopen zondag ook op haar Snapchat te zien dat de 36-jarige realityster groots verrast was door manlief met een ontelbaar veel witte bloemen in huis. Hoe lief! 

"How cute that I get to come home and see these gorgeous floating flowers," hoor je haar zeggen in de video. Natuurlijk smelten wij wel het meest door het zien van de foto van North West in haar witte jurkje tijdens de bruiloft van haar ouders. 

Hierboven zie je de 3 niet eerder vertoonde beelden van de bruiloft

Beeld thumb: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top