Fashion

Dit waren de soms wel erg sexy looks op de rode loper van het amfAR Gala

Ieder jaar weer komen de grootste Hollywood sterren, modellen en it-girls samen in Cannes om zich te verzamelen op het amfAR Gala om geld op te halen en aandacht te vragen voor onderzoek naar aids. En waar celebs gaan, gaat mode en ook op het amfAR Gala zagen we the good, the bad en het extreme sexy samenkomen.

Want waar de celebs de laatste jaren wel vaker gaan voor heel kort, heel diep uitgesneden of heel doorzichtig, lieten de sterren dit jaar wel écht heel weinig aan de verbeelding over. Gelukkig waren er naast dat ook de nodige celebs die zich nog wilden verhullen in een net zo prachtige jurk.

Zo koos Doutzen voor een keurige rode jurk terwijl Bella Hadid, zoals altijd wel eigenlijk, voor een vrijwel geheel see through outfit ging. Model Lara Stone koos voor een glitterende jurk met een hoop veren aan de onderzijde en aan de bovenkant een diep uitgesneden decolleté. Actrice Jessica Chastain droeg een sobere zwarte robe terwijl die van Nicole Kidman juist enorm gedetailleerd was: er zat meer dan 1000 manuren werk in de robe. Maar of deze daardoor ook echt mooi was?

Bekijk de looks van het gala hieronder!


Doutzen Kroes

Bella Hadid

Lara Stone

Diane Kruger

Eva Longoria

Jessica Chastain

Lindsay Lohan

Nicole Kidman

Kristina Bazan

Paris Hilton

Andreja Pejic

Barbara Palvin

Bianca Balti

Cindy Bruna

Elsa Hosk

Hailey Baldwin

Irina Shayk

Izabel Goulart

Jourdan Dunn

Karolina Kurkova

Martha Hunt

Neelam Gill

Shanina Shaik

Sofia Richie

Winnie Harlow

Nicki Minaj

Rita Ora

Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top