Fashion

Deze video is het bewijs dat er iets is waar jij beter in bent dan Kendall Jenner

Je kunt geen boekwinkel inlopen of de bruine ogen van Kendall Jenner staren je van minstens drie magazines covers aan. Maar zwoele blikken naar de camera werpen is niet het enige dat het Kardashian-Jenner zusje kan. Zo is ze een veelgevraagde fotografe, heeft ze een eigen kledinglijn en is ze de muze van Karl Lagerfeld. Voordat je jezelf een mislukking begint te voelen, geen zorgen want er is één ding dat wij, en jij, zeker weten beter kunnen dan Kendall Jenner.

Khloe Kardashian zet haar jongere zusje graag voor schut voor haar 67,4 miljoen Instagram volgers en dus plaatste Khloe een filmpje van haar half zusje die keihard op haar plaat gaat. We zien halfzusje Kendall in een fantastische outfit de bocht om komen op een fiets. Het ding is wel, Kendall is niet echt een ster in fietsen. Terwijl ze probeert af te remmen en te stoppen verliest het model haar balans en valt ze van haar rode fiets. Gezicht op de grond bedolven onder een hoopje roze bont.

Behalve misschien een deukje in haar zelfvertrouwen liep Kendall Jenner geen verwondingen op. “My work here is done…” schreef zus Khloe onder de video en brokkenpiloot Kendall reageerde simpelweg met een emoji. Grappig is ook dat niet alleen Khloe bovenop de val zat. Aan het einde van de video is te zien hoe een cameraman komt aanrennen om een close-up van Kendall te maken.

 

My work here is done..... @kendalljenner

Een bericht gedeeld door Khloé (@khloekardashian) op

Beeld: Bruno Press

Deel dit artikel
Back to top