Fashion

What Happened?! Jennifer Lawrence ziet er super creepy uit in nieuwe filmposter

Benieuwd hoe de zin “rip your heart out” er werkelijk uit zou zien? Nou, dat kan nu. En dat allemaal dankzij de nieuwste filmposter van de aankomende film ‘Mother!’, waar Jennifer Lawrence onder anderen de hoofdrol in zal spelen. De actrice is op de poster namelijk te zien met, nou ja, haar hart uit haar lichaam getrokken.

En dit is niet het enige. Het is een van de meest bijzondere filmposters die we in een lange tijd hebben gezien. Niet alleen omdat hij super realistisch is getekend, maar er is ook te zien hoe JLaw haar eigen, bebloede hart in haar handen vasthoudt en het lijkt net alsof ze het aan je wil overhandigen als een soort cadeautje… No thanks

‘Mother!’ is een psychologische thriller geregisseerd door Darren Aronofsky, waarvan de geruchten gaan dat hij ondertussen ook de nieuwste vlam is van Jennifer Lawrence. “A couple's relationship is tested when uninvited guests arrive at their home, disrupting their tranquil existence,” luidt de korte beschrijving van de film. 

Naast Jennifer zullen ook onder andere Javier Bardem, Kristen Wiig en Michelle Pfeiffer in de film voorkomen, en hij zal precies op tijd zijn voor Halloween; de film is vanaf 13 oktober op het witte doek te bezichtigen. Spannend! 

Beeld: Mother! en Bruno Press

Deel dit artikel
Back to top