Fashion

Kourtney viert Moederdag als een echte Kardashian met naakt foto’s

Gisteren was het Moederdag en Instagram stond vol met lieve foto’s en kleine berichtjes met ode’s aan de liefste moeders. Dit waren doorgaans gezellige kiekjes die geschikt zijn voor alle leeftijden. Selfies met de mams, snaps van high teas met moeders en foto’s uit de oude doos. Maar Kourtney zou geen Kardashian zijn als ze deze feestdag niet zou gebruiken voor een wat pikantere aanpak.

Zondagavond plaatste de oudste van de Kardashian sisters, en moeder van drie, een naakt beeld van zichzelf op Instagram. Met een knipoog naar Moederdag plaatste Kourtney de tekst “mother nature” onder het kiekje van haar naakte zelf tegen een achtergrond van tropische planten.

De foto werd natuurlijk niet zomaar op het social media account geplaatst. Dit werd door Kourtney goed getimed en kwam tegelijk met een aantal behind the scenes beelden, van haar pikante naakte fotoshoot, die op die avond te zien waren in Keeping Up With The Kardashians.

Niet iedereen was te spreken over de naakt foto. Teksten als “Get over yourself you are a mom with 3 kids and a failed relationship! You don't use your brain you use your body what a horrible excuse for a parent . Good example” werden al snel onder de foto geschreven. Maar fans waren ook vol lof en waren vol bewondering.

Bekijk het kiekje hieronder.

 

mother nature

Een bericht gedeeld door Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) op

Beeld: Bruno Press
Deel dit artikel
Back to top