Fashion

Lana Del Rey is net Cruella de Vil voor haar covershoot met ELLE UK

In haar laatste albums was nog te horen dat ze erg depressief was en beschreef ze zichzelf als 'Sad Girl', maar nu is Lana Del Rey gelukkiger dan ooit en straalt ze op de cover van ELLE UK. In één van de shots draagt ze een enorme jas waarin ze ons doet denken aan Cruella De Vil, and we love it.

Het was een tijdje stil rondom Elizabeth Woolridge Grant, beter bekend als Lana Del Rey, maar nu ze twee nieuwe nummers heeft gelanceerd van haar upcoming album 'Lust For Life', waaronder eentje met The Weeknd, is ze weer helemaal terug in de spotlights. Eén ding valt ons vooral op: ze is gelukkig en aangezien Lana eigenlijk altijd open was over haar verdriet en depressiviteit, is dit een hele verandering voor haar.

I think happiness is the ultimate life goal. I think it’s the only thing that’s important. There are no mechanisms in place for routes to happiness, that’s the whole f*king problem,” vertelde ze onder andere in het interview met de Britse ELLE. “All the tough things that I have been through – that I've drawn upon in my work – don't exist for me anymore. Not all my romantic relationships were bad, but some of them challenged me in a way that I didn't want to be challenged and I am happy I don't have to do that now.” 

De foto’s zijn zonnig en sexy en je wilt ze sowieso zien. Bekijk de beelden hieronder en lees de rest van het interview hier

Deel dit artikel
Back to top