Beauty

Deze caffe latte art is zo mooi dat het bijna zonde is om op te drinken

Voor de vrouwen onder ons die verzot zijn op koffie is het elke keer weer een feestje als de barista je koffie afmaakt met een klein kunstwerkje in het schuim. Maar als je al ondersteboven was van het hartje of de bloem in je koffie moet je de onderstaande foto’s maar eens zien. 

Kangbin Lee is echte koffie-kunstenaar: kan hij niet onze persoonlijke barista zijn en ons elke ochtend verrasssen met een kop koffie inclusief kunstwerkje erop? Je mond valt gewoon open als je de kiekjes op zijn Instagram account ziet. 

Kangbin Lee creëert namelijk miniatuur schilderijtjes op het koffieschuim die hij serveert in het C.THROUGH Café in Korea. Van Disney karakters en landschappen tot prachtige bloemen en zelfs de beroemde Sterrennacht van Van Gogh weet hij na te maken. Elk kopje koffie kan zo in een museum gezet worden en we verwachten dan ook dat iedereen eerst een halfuur naar zijn koffie staart tot het opgedronken wordt.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hieronder een hele reeks aan verbazingwekkend mooie drankjes en bekijk alles op zijn Instagram account, @leekangbin9, waar hij al bijna 73.000 volgers op heeft.

Beeld thumb: Pixabay

Deel dit artikel
Back to top