Fashion

Hailey Baldwin draagt rode latex handschoenen en niet veel meer in haar nieuwe campagne

Hailey Baldwin is niet vies van een beetje nude poseren en dat bewijst ze opnieuw in haar laatste campagne. Het model komt met haar eigen make-uplijn samen met Modelco en de foto's zijn spicy, bloot en bevatten rood latex. 

 

In de plaatjes, die geschoten zijn voor het make-up en skincare merk Modelco, staat de kleur rood centraal. De beelden krijgen een sensuele vibe door de latex handschoenen en laarzen en natuurlijk het halfnaakte lichaam van Hailey. De rode kleur is niet toevallig, het is namelijk de kleur die centraal staat in de 'Hailey Baldwin for Modelco' collectie.

Hailey brengt met Modelco een gehele make-up range uit die alles bevat voor de perfecte ''No make-up make-up look''. Ook zullen er een aantal skincare producten worden uitgebracht. “The no-makeup beauty look is in. I love dewy, glowing skin and subtle highlights, especially in front of your partner. As long as your body is moisturised in  Coconut Luxe Beauty Oil, with a touch of On-the-Glow Cream Highlighter in Spotlight and a swipe of Super Lips Long Lasting Lip Lacquer in Beige you are good to go!” Aldus het model. Shop de collectie hier!

Beeld thumb: Modelco

Deel dit artikel
Back to top