Fashion

Kendall Jenner en Bella Hadid zijn op model vacay en teasen ons met paradijselijke plaatjes

Kendall Jenner en Bella Hadid maken ons opnieuw extreem jaloers met hun kleine vakantie die obviously plaatsvind in het paradijs. De Instagram posts kwamen vlak na het interview waarin Kendall vertelt dat ze al een stuk langer vrienden is met Bella dan met grote zus Gigi. Toeval?

 

carefree kenny

Een bericht gedeeld door Kendall (@kendalljenner) op

Het modellen duo bevindt zich op dit moment op een plek die we waarschijnlijk niet snel te weten gaan komen, als we Kendall haar cryptische caption moeten geloven. "You won't find me", schrijft ze onder één van de jaloersmakende plaatjes. Kendall en Bella vertoeven overigens niet alleen op de plek waar het water helder en blauw is en waar de kokosnoten van de bomen vallen, want ook modellen vriendinnetjes Hailey Baldwin en Justine Skye zijn van de partij. Ultieme squad goals dus en wij zouden ook wel deel uit willen maken van dit groepje model besties als dit is wat ze in hun vrije tijd doen.

 

you won't find me

Een bericht gedeeld door Kendall (@kendalljenner) op

 

Back to Life 🌺🦋❤️

Een bericht gedeeld door Bella Hadid (@bellahadid) op

In een interview vertelde Kendall een paar dagen terug nog dat ze al een stuk langer vrienden is met Bella en met Gigi. Is dit de reden dat Gigi niet aanwezig is op de vacay of heeft het supermodel het te druk? Who knows. De jaloersmakende, zonovergoten bikiniplaatjes laten ons in ieder geval wegdromen naar de hete zon op onze bol.

 

Justine snapped this one 🌴

Een bericht gedeeld door Hailey Baldwin (@haileybaldwin) op

 

love my girls crazy

Een bericht gedeeld door The Purple Unicorn (@justineskye) op

Beeld: Bruno Press

Deel dit artikel
Back to top