Fashion

Kim en Kanye hebben kinderkledinglijn ontworpen en het is op en top Yeezy

Waar we Kanye West al tijden kennen als designer voor zijn eigen Yeezy collecties, is de rapper samen met Kim Kardashian nu ook een kledinglijn voor kinderen begonnen. Kanye ontwierp al een keer on the spot een jurk voor dochtertje North en dat smaakte duidelijk naar meer.

North droeg al maanden kleding van de lijn en na alle teasers is de collectie nu eindelijk hier. Kim plaatste een tweet met daarin de naam van de lijn: The Kids Supply. De collectie bestaat uit hoodies en sweatpants voor jongens en jurkjes, petjes en zelfs chokers voor meisjes. Alles wat we van North en Saint West gewend zijn dus.

In de tweet vertelde Kim ook dat zij en Kanye, naast de nodige designer items, alle kleding voor hun kinderen zelf maakten en het verbaast ons dan ook niet dat de kinderkleding zoveel weg heeft van Kanye’s eerdere collecties voor volwassenen.

De kleding en accessoires zijn wat aan de prijzige kant en voor een full outfit ben je al snel meer dan €100 kwijt. Maar goed, je moet wat als je jouw kids rond wilt laten lopen in echte KKW kinderkleding. Klik hier om te shoppen en wees snel, want de roze slip dress is al uitverkocht.

Deel dit artikel
Back to top