Beauty

Voor deze anti age crème stonden 3000 mensen op de wachtlijst

Een fijne ochtend- of avondroutine is belangrijk, en er zijn dan ook tientallen tot honderden fijne anti-age crèmes op de markt, maar of ze echt werken zal waarschijnlijk altijd een vraag blijven. Toch stonden er voor deze crème wel 3000 mensen op de wachtlijst! 

Het internet ontplofte door de Vital Clay Mask van Immunocologie. Het masker is niet eens nieuw, maar toen de oprichter van het merk, Karel Ballou, erover sprak op QVC Tv, werd het middeltje ineens razendpopulair en kochten vrouwen het hele assortiment in een keer leeg. 

Maar wat maakt dit dan zoveel specialer dan alle andere anti-age crèmes? Het zijn de ingrediënten. Wat je in de crème kan vinden is onder andere Franse, groene klei en mineralen en antioxidanten die je huid beschermen tegen milieuonvriendelijke stoffen zoals rook, UV-straling en luchtvervuiling. Daarnaast verkleint het de poriën en verfijnt het de lijntjes in je huid. Klinkt als een wondermiddeltje, niet waar?

Gelukkig heeft het bedrijf binnen een paar dagen wat gedaan met deze enorme wachtrij en is de crème nu weer verkrijgbaar op de website, cultbeauty.co.uk. Benieuwd? Klik op de foto hieronder om hem te bemachtigen!

Vital Clay van Immunocologie bij Cult Beauty

Beeld thumb: Pixabay

Deel dit artikel
Back to top