Fashion

Candice Swanepoel heeft de naam van zoontje Anacã veranderd om deze reden

Victoria’s Secret model Candice Swanepoel is zo’n 7 maanden geleden bevallen van zoontje Anacã, maar heeft nu samen met hubby Hermann Nicoli al besloten om de naam van het kindje te veranderen. Wees gerust, het is geen total change, en de reden is eigenlijk best logisch. 

Wat er is veranderd? Er is simpelweg een ’n’ achter geplakt, en het jongetje gaat nu dus niet meer als Anacã door het leven, maar als Anacãn. ‘Maar waarom dan?’ zul je je nu wel afvragen. De Braziliaanse naam wordt uitgesproken als Anacan, maar omdat het voor zoveel mensen onduidelijk was, besloten Candice en haar man er Anacãn van te maken. 

We’ve added the ‘n’ because the original spelling was Brazilian and doesn’t have the ‘n’ and it was a little confusing for everyone over here, and I didn’t want him to have issues, but he’ll still have his original name in Brazil,” vertelde Candice dan ook. 

Ondertussen gaat hij zijn mama al achterna en stralen ze samen in een Gap campagne om moeders wereldwijd te supporten. Naast Candice zijn ook moeders als Liv Tyler en Coco Rocha op de foto’s te zien en in een korte film genaamd ‘Mama Said’ in samenwerking met non-profit organisatie Every Mother Counts. 

Motherhood is so different for each woman – it's your unique journey, and I love that I'm able to share my experience as a mother in this project”, liet de blondine ook nog weten. Bekijk de super adorable foto’s en het filmpje hieronder!

Deel dit artikel
Back to top