Fashion

De dochter van Kate Moss heeft haar eerste solo modellenklus te pakken

Celeb kids worden massaal gecontracteerd door modellenbureaus en ingeschakeld door merken als boegbeeld en dat is niet zo gek ook. Een beroemde naam in combinatie met een goed uiterlijk doet de kassa standaard rinkelen. Nu is het de beurt aan de dochter van Kate Moss.

Tijdens het prachtige trouwfestijn van Kate Moss met Jamie Hince in 2011 konden we al een glimps opvangen van de modellen looks van de dochter van het Engelse topmodel. Vorig jaar prijkte Lila Grace (14) nog op de cover van de Italiaanse Vogue en nu heeft ze haar eerste solo modellenklus te pakken op dezelfde leeftijd als haar moeder gescout werd.

De dochter van Kate en oprichter van tijdschriften Dazed en AnOther Magazine Jefferson Hack is het nieuwe gezicht van The Braid Bar, een plek in het Brtise warenhuis Selfridges waar je jouw manen kan laten vlechten. Wij denken dat dit pas het begin is van een grootse toekomst voor Lila.

 

Wedding Photography Goals! #KateMossWedding

Een bericht gedeeld door AUTUMN HARWOOD (@forever__autumn) op

 

• K A T E • // Happy birthday to Kate Moss today! 🎈 #katemoss#katemosswedding#bohobride#julietcapveil#sparkle#bride#bridalinspo

Een bericht gedeeld door The White Closet (@thewhitecloset) op

Like mother like daughter. #mothersday #KateMoss #LilaGrace

Een bericht gedeeld door Modelinia (@modelinia) op

Beeld thumb: Mario Testino voor Vogue
Deel dit artikel
Back to top