Fashion

Kim Kardashian komt met een nieuwe reality show en jij kunt een rolletje krijgen

Zelfs Kim Kardashian wordt ’s ochtends niet wakker als Kim Kardashian. Voordat de ster de deur uitgaat staat er een glam squad paraat om Kim te voorzien van een perfecte look. Met de nieuwe realityshow van Lifetime kun jij de strijd aan gaan om onderdeel te worden van Kim’s glam team!

Op Instagram en op Twitter deed Kim Kardashian de oproep aan haar fans. Met name fans die tevens beauty bloggers zijn, riep Kim via haar kanalen op. Op de Lifetime casting site is de volgende boodschap te lezen: “Four lucky bloggers will go head-to-head on each week’s episode of Glam Masters. Only a few will make it to semi-finals and eventually finals, where one will become the Glam Master. The next bug name in the beauty world could be YOU.”

Glam Masters klinkt een beetje als Master Chef of als Idols voor make-up, maar met Kim Kardashian en dus hoogstwaarschijnlijk ook met meer drama.

Op het inschrijfformulier beantwoord je vragen als wat je make-up geschiedenis is, of je ooit make-up voor evenementen, shoots en dergelijken hebt gedaan. Maar ook wat je filosofie is over make-up, hoeveel volgens je hebt op social media en natuurlijk beantwoord je als aanmelder een aantal vragen over je persoonlijkheid. Bijvoorbeeld hoe je om gaat met competitie.

De winnaar van de show wint uiteindelijk een job als beauty director voor de Kardashians’ apps. Helaas lijkt het erop dat je alleen als Amerikaanse burger mee kunt doen aan de wedstrijd. Toch een poging wagen? Dat kan hier.

Deel dit artikel
Back to top