Fashion

Brad Pitt is terug met eerste magazine shoot sinds de breuk met Angelina Jolie

Brad Pitt is terug! Sinds zijn pijnlijke breuk met Angelina Jolie in augustus was het een hele tijd stil rond zowel Brad als Angelina, maar nu heeft hij een comeback gemaakt en staat de 53-jarige acteur op de cover van GQ Style Magazine.

Brad Pitt is te zien op wel drie covers voor het tijdschrift. De foto’s zijn geschoten door fotograaf Ryan McGinley in verschillende nationale Amerikaanse parken, waaronder White Sands National Monument en Everglades National Park. Ook het interview met het magazine is het eerste interview sinds de scheiding met Angelina, maar is nog niet bekendgemaakt voor publiek. 

Wel is bekend dat er in het interview heel wat diepe onderwerpen worden besproken, zoals liefde, het verliezen van mensen, het vaderschap en hoe hij verder gaat met het leven na de zware gebeurtenissen van afgelopen maanden. Toch lijkt het daarnaast iets beter te gaan met de familie, aangezien zijn zes kinderen laatst voor het eerst in zeven (!) maanden bij hem logeerden.

The 53-year-old and the kids 'had a family dinner around the table, which Brad truly enjoyed. It was total chaos, as the kids all wanted to eat different things, and Brad was grateful to have a chef who accommodated all of their requests,” vertelde een bron. 

Bekijk de covers hieronder.

Deel dit artikel
Back to top