Beauty

De avocado hype is nog lang niet over: je raadt nooit waar avocado nu in verwerkt is

We kunnen niet anders dan toegeven: avocado is een van de lekkerste dingen ooit en we beleggen ons toastje er dan ook het liefst elke ochtend, middag en avond mee, maar zullen we het daarbij laten? Soms loopt deze avocado-loving-trend namelijk een beetje uit de hand, zoals nu. 

Avocado blijft steeds populairder worden. Er is een avocado restaurant in Nederland en nu is er nog iets veel gekkers. Het is (nog) niet in ons eigen land te vinden, en misschien is dat maar goed ook, want de combinatie klinkt ons bijzonder vreemd in de oren. 

Wij introduceren je: avocado chocolade. Ja, echt. Niets meer, niets minder. Het chocolademerk Compartés verkoopt nu namelijk witte chocoladerepen met de smaak van avocado, en zoals je je misschien al afvroeg, de kleur van de reep heeft ook de groengele kleur van avocado. 

En dit is lang niet de enige vreemde smaak die het merk aanbiedt op hun website, compartes.com. Wat dacht je namelijk van 'Healthy Kale Dark Chocolate'? Chocolade gemaakt van boerenkool. En knalroze chocola gemaakt van ‘Roses & Rosé’? Wijn dus! Voor ons misschien net iets te experimenteel. Daarnaast hebben ze ook nog bonbons met de smaak van onder anderen olijfolie, bier, cactus, vanille met peper en wijn. 

Heb jij $9,95 over voor deze avocado chocoladereep? Dan kan je hem hier bemachtigen! 

 

Deel dit artikel
Back to top